Пребио комшију и узео му 400 КМ

nezavisne.com
Пребио комшију и узео му 400 КМ

Градишка, Србац - Полиција из Градишке ухапсила је Милана Басарића (39) из овог града због сумње да је пијан физички напао Стеву Ч. (66) и украо му новац.

Он је, како сазнајемо, ухапшен у сриједу око 19 часова у мјесту Горњи Подградци, након што је претходно мртав пијан дошао у кућу шездесетшестогодишњака, физички га напао и неколико пута га ударио по глави. Незванично сазнајемо да је Басарић имао 3,49 г/кг алкохола у организму.

Након што је претукао комшију, узео му је јакну, коју је обукао, па је потом оставио испред куће и отишао.

“Стево је нашао јакну у дворишту и пријавио полицији да је у јакни било око 400 КМ, а да су те паре недостајале из џепа”, каже наш извор.

Како наводе из ПУ Градишка, о овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по комплетирању предмета против М.Б. надлежном тужилаштву биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

И србачка полиција ухапсила је истог дана Славка Кнежевића (24) из Српца због вожње у алкохолисаном стању, а њега сумњиче да је тог дана око 13.50 у мјесту Ножичко нарушио јавни ред и мир и нанио тјелесне повреде педесетшестогодишњаку.

Он је, како незванично сазнајемо, код пицерије у овом мјесту напао Владу С. и побјегао, а када је полиција зауставила негов ауто, он је имао 2,31 г/кг алкохола у организму. Како наводе из Полицијске управе Градишка, против њега слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка Основном суду Градишка због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру и Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.*

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана