Повукао обарач због каско осигурања

Горан Обрадовић
Повукао обарач због каско осигурања

Сарајево - Бивши полицајац и власник рентакар агенције "Нецкар" Теуфик Мушић ухапшен је јуче због сумње да је испред зграде "Електропривреде" у Сарајеву тешко ранио члана Надзорног одбора овог предузећа Фејсала Хрустановића.

Повријеђени Хрустановић је бивши директор "Триглав осигурања", а мотив напада су њихови одраније неријешени сукоби у вези с послом.

Мушић је јуче испред зграде "Електропривреде", гдје је требало да буде одржан састанак Скупштине ове компаније, сачекао да се појави Хрустановић и затим око 9.55 часова у њега испалио четири или пет хитаца.

Хрустановић је том приликом задобио устрелну рану десне стране грудног коша и прострелне ране десне наткољенице. Он је послије напада превезен у сарајевску болницу гдје му је пружена љекарска помоћ и налази се ван животне опасности.

Мушић је, након што је испалио хице у Хрустановића, оставио пиштољ на улазу у зграду и отишао, али га је полиција убрзо пронашла и ухапсила. До закључења овог броја "Гласа Српске" налазио се на криминалистичкој обради у полицији, послије чега ће бити предат у надлежност Кантоналног тужилаштва у Сарајеву.

Мушић је на свом блогу годинама износио тешке оптужбе на рачун Хрустановића, бившег директора "БХ Триглав осигурања", против којег је прије четири године поднио кривичну пријаву.

Мушић је бивши полицајац који је 1996. године одлучио да поново покрене породични бизнис изнајмљивања аутомобила, које су годинама осигуравали у "Триглав осигурању", на чијем се челу од 1997. године налазио Хрустановић.
Након неколико година успјешне сарадње дошло је до компликација и међусобних оптужби које су кулминирале пуцњавом и рањавањем Хрустановића. До свађе између њих је дошло због проблема у вези са наплатом каско осигурања за слупана возила "Нецкара".

У "Електропривреди" су рекли да се овај напад не може довести у везу са чланством Хрустановића у органу ЈП "Електропривреда БиХ".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана