Потрага за несталом старицом из Челинца

Глас Српске
Потрага за несталом старицом из Челинца

Бањалука - На реону Гозне код Челинца у току је велика потрага за несталом Јелком Маличевић (86) из тог села коју предводе припадници Горске службе спашавања (ГСС) Бања Лука.

Маличевић је нестала у ноћи с 26. на 27. новембар, након што се удаљила од своје куће и отад јој се изгубио сваки траг. Нестанак је пријављен надлежним службама, а у потрагу су се одмах укључили припадници ГСС-а Бањалука и Цивилне заштите који, заједно с мјештанима, трагају за несталом старицом.

“Тренутно се на терену налази између 20 и 30 људи који претражују реон Гозне, гдје је старица посљедњи пут виђена. Ријеч је о брдовитом, шумском подручју, што знатно отежава потрагу. Нажалост, до сада није пронађен ни један једини траг, али не одустајемо и настављамо с претрагом терена све док не дођемо до резултата” рекао је вођа потраге ГСС Бањалука Јасминко Јовановић.

Он апелује на све грађане који имају информације о несталој старици или њеном кретању да се јаве на дежурни број ГСС-а 066/345-112. Нестала Маличевић је средње грађе, сиједе косе, а у тренутку нестанка на себи је носила смеђу хаљину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана