Poslije tuče pregazio dvojicu pješaka

Goran Obradović
Poslije tuče pregazio dvojicu pješaka

pale - M. Knežević iz Pala osumnjičen je da je poslije tuče u Karađorđevoj ulici u Palama namjerno automobilom "golf 2" udario u F. S. (22) i V. Nj. iz tog grada, a tom prilikom sva trojica su zadobila teške povrede.

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo rekli su da su odmah nakon saznanja o saobraćajnoj nesreći izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa povrijeđenim pješacima.

- Tom prilikom obojica su policiji rekli da ih je isti nepoznati muškarac neposredno prije toga, ispred pekare "Klas", koja se nalazi u pomenutoj ulici, bez ikakvog povoda napao - rekli su u policiji i dodali da je napadač oštrim predmetom nanio F. S. povrede po lijevoj nadlaktici.

Nakon toga udario ih je automobilom. Potom su povrijeđeni F. S. i V. Nj. prevezeni u Klinički centar Kasindo. Poslije ukazane ljekarske pomoći F. S. je zadržan na liječenju.

Radom na terenu policija je došla do saznanja da je Knežević odgovaran za ovu nesreću. I on se javio u Dom zdravlja Pale sa povredama glave i noge, a pri tome je bio u pijanom stanju.

- Knežević se žalio na gubitak svijesti, zbog čega je prevezen u Klinički centar Kasindo radi daljeg ljekarskog zbrinjavanja - istakli su u policiji.

Po nalogu dežurnog tužioca policija je prikupila tragove sa automobila koji koristi Knežević, kao i sa oba mjesta gdje je došlo do obračuna.

Prema nezvaničnim informacijama, ispred pekare "Klas" navodno je došlo do tuče između Kneževića i F. S. zbog nekih njihovih neraščišćenih odnosa odranije, a obojica su bili pijani.

Poslije toga je on sjeo u svoj automobili i namjerno udario u njih dvojicu, a zatim pobjegao u pravcu ulice Jovana Cvijića u tom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana