Послије туче прегазио двојицу пјешака

Горан Обрадовић
Послије туче прегазио двојицу пјешака

пале - М. Кнежевић из Пала осумњичен је да је послије туче у Карађорђевој улици у Палама намјерно аутомобилом "голф 2" ударио у Ф. С. (22) и В. Њ. из тог града, а том приликом сва тројица су задобила тешке повреде.

У Центру јавне безбједности Источно Сарајево рекли су да су одмах након сазнања о саобраћајној несрећи изашли на лице мјеста и обавили разговор са повријеђеним пјешацима.

- Том приликом обојица су полицији рекли да их је исти непознати мушкарац непосредно прије тога, испред пекаре "Клас", која се налази у поменутој улици, без икаквог повода напао - рекли су у полицији и додали да је нападач оштрим предметом нанио Ф. С. повреде по лијевој надлактици.

Након тога ударио их је аутомобилом. Потом су повријеђени Ф. С. и В. Њ. превезени у Клинички центар Касиндо. Послије указане љекарске помоћи Ф. С. је задржан на лијечењу.

Радом на терену полиција је дошла до сазнања да је Кнежевић одговаран за ову несрећу. И он се јавио у Дом здравља Пале са повредама главе и ноге, а при томе је био у пијаном стању.

- Кнежевић се жалио на губитак свијести, због чега је превезен у Клинички центар Касиндо ради даљег љекарског збрињавања - истакли су у полицији.

По налогу дежурног тужиоца полиција је прикупила трагове са аутомобила који користи Кнежевић, као и са оба мјеста гдје је дошло до обрачуна.

Према незваничним информацијама, испред пекаре "Клас" наводно је дошло до туче између Кнежевића и Ф. С. због неких њихових нерашчишћених односа одраније, а обојица су били пијани.

Послије тога је он сјео у свој аутомобили и намјерно ударио у њих двојицу, а затим побјегао у правцу улице Јована Цвијића у том граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана