Породична трагедија код Милића: Отац погинуо, мајка и синови повријеђени

Срна
Породична трагедија код Милића: Отац погинуо, мајка и синови повријеђени

Бијељина - У тешкој саобраћајној несрећи на путу Милићи -Власеница у мјесту Заклопача погинуло је лице чији су иницијали М.Ћ. /44/ из мјеста Хускићи у општини Лукавац, а тешко је повријеђен његов двадесетогодишњи син М.Ћ, саопштено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

У несрећи, која се догодила у 13.40 часова, учествовали су путничко возило "голф два", у којем се налазила четворочлана породица, и аутобус "мерцедес", којим је управљао М.Ц. /46/ из Трнова.

"Голфом" је управљао М.Ћ. који је задобио тешке повреде опасне по живот због чега је пребачен у Ургентно-клинички центар у Тузли. Сувозач у возилу био је његов отац који је на лицу мјеста смртно страдао.

Мајка Ш.Ћ /43/ и син чији су иницијали А.Ћ. /22/ теже су повријеђени и налазе се на лијечењу у Медицинском центру у Зворнику.

На снази је обустава саобраћаја на овој дионици због увиђаја који врши полиција ЦЈБ Бијељина, заједно са тужиоцем Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

Према незваничним информацијама, у саобраћајној несрећи живот је изгубио Менсур Ћеримовић, а његов млађи син Мерсудин задобио је повреде опасне по живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана