Поново пуцњава на сарајевским улицама

klix.ba
Поново пуцњава на сарајевским улицама

Сарајево - У угоститељском објекту "Бифе Ниско" који се налази на сарајевском Тргу међународног пријатељства вечерас је поново дошло до пуцњаве, сазнаје klix.ba.

Према информацијама у сарајевској полицији, повријеђених у овој пуцњави није било, иако се вечерас у овом објекту могла чути рафална паљба.

Пуцњи су узнемирли становнике Алипашиног Поља према чијем свједочењу су се могла чути три рафала.

"Случај нам је пријављен око 20:25 минута и полицијске патроле су одмах изашле на мјесто догађаја те је све стављено под контролу", казао нам је дежурни оперативни у МУП-у КС.

У истом објекту двије особе су задобиле повреде у физичком обрачуну и тренутно им се указује помоћ. Незванично сазнајемо да је особа која је пуцала ушла у објекат и из аутоматске пушке почела пуцати по инвентару у објекту. Присутни су савладали мушкарца и успјели му отети пушку прије него што је неко повријеђен. Потом је он и претучен, а повреде у тучњави задобила је још једна особа.

"Пацијент Б.Б. (1966) задобио је фрактуру носа и упућен је на даље лијечење на Клинику за ухо, грло и нос. Пацијент Д.Ш. (1950) задобио је повреде главе и највјероватније ће бити задржан на даљем лијечењу у Клиници за Максилофацијалну хирургију - казала је за klix.ba Муамера Шехић, портпарол КЦУС -а.

Подсјећамо, угоститељски објект "Бифе Ниско" у власништву је Нијаза Ниске Каркеље који је прије само неколико дана рањен у пуцњави која се догодила на истом мјесту. Наводно и ова пуцњава је повезана са инцидентом који се догодио прије седам дана, а највјероватније је овога пуцао Шабан Делић.

Подсјећамо, Каркељу су тада напали Шабан Делић и Енес Хрво. Они су по уласку у његов објект насрнули на њега а Хрво је потегао пиштољ и ранио Каркељу.

Обојица су побјегли а Каркеља је пребачен на Клинички центар Универзитета у Сарајеву. Упркос чињеници да је задобио устрелну рану грудног коша, он је након указане помоћи самовољно напустио болницу.

Хрво и Делић су недуго потом ухапшени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана