Policija oduzela 2.060 paklica cigareta

Srna
Policija oduzela 2.060 paklica cigareta

Trebinje - Policija iz Gacka i Ljubinja oduzela je tokom pretresa dva vozila na području tih opština 2.060 paklica cigareta, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Trebinje.

U saopštenju se navodi da je gatačka policija na magistralnom putu Gacko-Foča, pretresom vozila "opel", kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali N.M. /35/, pronašla 1.500 paklica cigareta različitih brendova.


U isto vrijeme policijski službenici Policijske stanice Ljubinje su u mjestu Badrljače kontrolom automobila "reno megan", kojim je upravljao M.S. /43/, pronašli 560 paklica cigareta različitih vrsta.

"Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naložio je policijskim službenicima da preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela nedozvoljena trgovina protiv lica čiji su iniciji N.M. i M.S.", navodi se u saopštenju.

Policijska uprava Trebinje je od početka ove godine oduzela 26.240 paklica cigareta različitih brendova, čija se maloprodajna tržišna vrijednost procjenjuje na oko 80.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana