Полиција испитује дјевојчицу која је пријавила наводни покушај отмице

klix.ba
Полиција испитује дјевојчицу која је пријавила наводни покушај отмице

Зеница - Портпарол Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона (МУП ЗДК) за klix.ba је казала да полиција испитује дјевојчицу која је пријавила своју, као и наводну отмицу своје другарице.

"Још увијек провјеравамо информације о наводној отмици дјевојчице испред Основне школе 'Хасан Кикић' у Зеници. Дјевојчица је дошла у полицију и пријавила своју и отмицу своје другарице, а још увијек није утврђено да ли друга дјевојчица постоји", казала је Ахмић.

Према њеним ријечима, у питању је наводна отмица те је у току разговор с дјевојчицом. Наводно се разговор обавља уз присуство психолога.

Замјеник директорице Основне школе Мустафа Крго за портал је изјавио како полиција на терену ради свој посао те је апелирао на смиривање ситуације.

"Испитују се наводи да ли је дошло до отмице. Сви наши ученици су на броју те ће се након разговора с дјевојчицом утврдити да ли је било ријечи о отмици", казао је Крго.

Подсјећамо, Управи полиције МУП-а ЗДК је јутрос пријављена отмица дјевојчице испред Основне школе "Хасан Кикић" у зеничком насељу Тетово.

Управа школе је у међувремену провјеравала бројно стање и присуство дјеце на настави и контактирала с родитељима одсутних ученика, а како су за портал казали из школе, дјеца су углавном присутна на настави, а одређени број дјеце је оправдано одсутан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана