Полицајац спријечио самоубиство суграђанина

Срна
Полицајац спријечио самоубиство суграђанина

Приједор - Припадник Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор Миленко Вукмир спријечио је самоубиство које је данас на приједорском градском мосту намјеравао да почини шездесетједногодишњи Приједорчанин чији су иницијали Д.Ђ.

Центру је у 10.10 часова пријављено да је на приједорском градском мосту у току покушај самоубиства мушке особе, након чега су полицајци испод моста затекли мушкарца чији су иницијали Д.Ђ. који је покушавао да се објеси.


Полицајац Вукмир је остварио вербалну комуникацију са Д.Ђ, ушао у воду и дошао до њега, те га успио убиједити да изађе из воде, саопштено је из ЦЈБ Приједор.

Лице је возилом Службе хитне помоћи Приједор превезено на Одјељење психијатрије Опште болнице Приједор ради указивања медицинске помоћи.

У саопштењу се истиче да данашњи чин полицијског службеника из Приједора показује хуманост полицијске професије, жељу и спремност полицијских службеника да помогну грађанима када год им је њихова помоћ потребна.

Незванично, ријеч је о Душану Ђурици који је ратни војни инвалид 4. категорије, а као могући узрок његовог покушаја самоубиства незванично се наводи недавна ревизија, гдје је изгубио поменуту категоризацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана