Повријеђени у Парку “Младен Стојановић” пуштени кући

Г. С.
Повријеђени у Парку “Младен Стојановић” пуштени кући

БАЊАЛУКА – Ш. Љ. (50), Л. Б. (37) и трогодишње дијете Т. Л. које је данас у бањалучком Парку “Младен Стојановић” напао и повриједио побјешњели њемачки овчар, пуштени су кући након указане љекарске помоћи на Клиници за инфективне болести у УКЦ Бањалука.

- Пацијенти су око 13:00 часова примљени на Клинику за инфективне болести. Прегледом је утврђено да су задобили лакше повреде и сви су добили антитетанусну и антиалергијску заштиту – рекла је дежурни љекар на Клиници за инфективне болести Јелена Бајић.

Портпарол Дома здравља у Бањалуци Душица Станковић потврдила је да су се Служби хитне помоћи данас за помоћ обратиле три особе, двије жене и једно дијете са лакшим и тежим угризима.

- Након прегледа упућени су на Клинику за инфективне болести ради провјере - рекла је Станковићева.

Побјешњели пас је према ријечима очевидаца, данас напао и повриједио неколико људи у бањалучком Парку “Младен Стојановић”.

На мјесту догађаја се нашао и полицијски службеник, који је, када је видио да би могло бити повријеђених грађана, интервенисао и убио пса.

Хигијеничарска служба града стигла је на лице мјеста и однијела леш пса који ће бити упућен на тестирање како би се утврдило да ли је био бијесан или не.
Полиција трага за власником пса, чији идентитет није познат.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана