Policajac isječen flašom po glavi

G. O.
Policajac isječen flašom po glavi

Rogatica - Policija je uhapsila vlasnika diskoteke "Amadeus" u Rogatici Slavka N. i njegovog maloljetnog sina D. N. (17) zbog sumnje da su napali policajca i rasjekli ga flašom po glavi, potvrđeno je u policiji.

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo rekli su da je tokom intervencije u diskoteci "Amadeus", koja se nalazi u Ravnogorskoj ulici u Rogatici, došlo do napada na policajca I. M. od strane maloljetnika i njegovog oca.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od njih dvojice je  polupanom flašom udario policajca i nanio mu rasjekotine po glavi.

- U istoj diskoteci policajci su kod B. Nj. iz Rogatice uočili pištolj, za koji je utvrđeno da pripada D. N., a potom su oca i sina priveli u službene prostorije. Prilikom uzimanja izjave Slavko je iskoristio pravo da ne odgovara na postavljena pitanja - rekli su u CJB Istočno Sarajevo, navodeći inicijale.

Oni su dodali da će maloljetnik biti ispitan uz poštovanje zakonske procedure vezane za njegovu starosnu dob.

Zaposleni u diskoteci tvrde da napad nije počinjen kako je navela policija i da su sve snimile bezbjednosne kamere u lokalu ispred ovog objekta.

- U diskoteku je u jednom trenutku ušlo između 15 i 20 pripadnika jedinice za podršku i tražili su da se ugasi muzika. Kad smo pitali zbog čega, jedan od njih je počeo da psuje i rekao da dvije noći ne spava zbog nas - rekao je jedan od radnika.

On je dodao da je tada došlo do rasprave i da je jedan policajac bez povoda šakom udario vlasnikovog sina. Pomenuti radnik je naveo da kada je mladić pao na pod, drugi policajci su ga udarali nogama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana