Полицајац исјечен флашом по глави

Г. О.
Полицајац исјечен флашом по глави

Рогатица - Полиција је ухапсила власника дискотеке "Амадеус" у Рогатици Славка Н. и његовог малољетног сина Д. Н. (17) због сумње да су напали полицајца и расјекли га флашом по глави, потврђено је у полицији.

У Центру јавне безбједности Источно Сарајево рекли су да је током интервенције у дискотеци "Амадеус", која се налази у Равногорској улици у Рогатици, дошло до напада на полицајца И. М. од стране малољетника и његовог оца.

Према незваничним информацијама, један од њих двојице је  полупаном флашом ударио полицајца и нанио му расјекотине по глави.

- У истој дискотеци полицајци су код Б. Њ. из Рогатице уочили пиштољ, за који је утврђено да припада Д. Н., а потом су оца и сина привели у службене просторије. Приликом узимања изјаве Славко је искористио право да не одговара на постављена питања - рекли су у ЦЈБ Источно Сарајево, наводећи иницијале.

Они су додали да ће малољетник бити испитан уз поштовање законске процедуре везане за његову старосну доб.

Запослени у дискотеци тврде да напад није почињен како је навела полиција и да су све снимиле безбједносне камере у локалу испред овог објекта.

- У дискотеку је у једном тренутку ушло између 15 и 20 припадника јединице за подршку и тражили су да се угаси музика. Кад смо питали због чега, један од њих је почео да псује и рекао да двије ноћи не спава због нас - рекао је један од радника.

Он је додао да је тада дошло до расправе и да је један полицајац без повода шаком ударио власниковог сина. Поменути радник је навео да када је младић пао на под, други полицајци су га ударали ногама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана