Погинуо возач корсе из Доње Илове

Срна
Погинуо возач корсе из Доње Илове

Бањалука - Педесетједногодишњи Златко Божуновић из Доње Илове, општина Прњавор, погинуо је у саобраћајној несрећи на регионалном путу Прњавор-Србац, а једно лице тешко је повријеђено, рекла је Срни портпарол Окружног јавног тужилаштва Бањалука Маја Ђаковић-Видовић.

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ око 19.00 часова у Доњој Илови када су се сударили аутомобил "опел корса" који је возио Божуновић и теретно возило "мерцедес" којим је управљао Немања Савић /21/ из Прњавора.


Двадесетпетогодишњи Игор Винчић из Доње Илове који је био сувозач у "корси" тешко је повријеђен и одмах превезен у Универзитетско клинички центар Републике Српске у Бањалуку гдје му је указана љекарска помоћ.

Увиђај на лицу мјеста извршила је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука Жељка Фабић заједно са преставницима Полицијске станице Прњавор.

Тужилац је наложила да буду предузете све потребне истражне радње, као и потребна вјештачења ради утврђивања тачног узрока саобраћајне несреће, навела је Видовићева.

Наложена је и обдукција тијела настрадалог која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана