Погинуо рођак Саве Милошевића

Горан Обрадовић
Погинуо рођак Саве Милошевића

Бијељина - Погибијом Душка Милошевића (57) рођака прослављеног српског фудбалера Саве Милошевића, настављено је проклетство које посљедњих неколико година прате ову породицу.

Душко Милошевић погинуо је приликом превртања трактора на путу кроз Јоховац у Бијељини. До несреће дошло у понедјељак око 15 часова када је кренуо да комшији превезе кукуруз.

- Душко је сам кренуо трактором са приколицом и када је дошао на један стрми дио, ту је навјероватније изгубио контролу над трактором и слетио с пута - испричао је један од мјештана Јоховаца. Додао је да је приликом слијетања дошло до превртања, те да је Душко пао са трактора, да би га затим приклијештио. Он је преминуо на мјесту несреће, а морали су интервенисати и ватрогасци како би извукли тијело.

- Ова несрећа шокирала је цијело село, јер још не можемо вјеровати шта се дешава са породицом Милошевић, као да је неко бацио проклетство на њих. Сви су били добри људи и увијек спремни да помогну свима, а о Сави Милошевићу не треба пуно трошити ријечи сви знају да је то велики човјек и велики хуманитарац - истакао је поменути мјештанин.

Према његовим ријечима Савин покојни отац Стево и Душко су била од два брата дјеца.

- Душка ће сви памтити као веома доброг комшију који је увијек био ту да помогне, да својим трактором превезе ако нешто треба. Ово је велики губитак за цијело село. Душку је прије мало више од мјесец дана умро отац, а иза њега су остала два пунољетна сина и супруга - рекао је наш саговорник.

Овом погибијом настављена је црна серија у породици Милошевић, а која је започела када је почетком јуна 2011. године Савин дјед, Саво послије породичне свађе испред њихове породичне куће убио Стеву, оца Саве Милошевића.

Разлог сукоба између њих двојице био је што Саво није хтио да препише имовину на Стеву због чега су се често свађали. Саво је послије убиства осуђен на седам година затвора, али је умро у затвору крајем октобра 2012. године.

Међутим овим није окончана трагедија која погађа ову породицу, јер је крајем новембра прошле године у саобраћајној несрећи погинуо Савин брат Андрија Милошевић. До несреће је дошло на аутопуту Београд-Шид, када је Андрија аутомобилом "мерцедес" при великој брзини ударио у камион предузећа НИС који је превозио плинске боце.

Хронологија

10. јун 2011.Саво (84) убио сина Стеву

29. октобра 2012. У затвору преминуо Саво Милошевић

29. новембра 2013. У несрећи погинуо Савин брат Андрија Милошевић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана