Poginuo rođak Save Miloševića

Goran Obradović
Poginuo rođak Save Miloševića

Bijeljina - Pogibijom Duška Miloševića (57) rođaka proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića, nastavljeno je prokletstvo koje posljednjih nekoliko godina prate ovu porodicu.

Duško Milošević poginuo je prilikom prevrtanja traktora na putu kroz Johovac u Bijeljini. Do nesreće došlo u ponedjeljak oko 15 časova kada je krenuo da komšiji preveze kukuruz.

- Duško je sam krenuo traktorom sa prikolicom i kada je došao na jedan strmi dio, tu je navjerovatnije izgubio kontrolu nad traktorom i sletio s puta - ispričao je jedan od mještana Johovaca. Dodao je da je prilikom slijetanja došlo do prevrtanja, te da je Duško pao sa traktora, da bi ga zatim prikliještio. On je preminuo na mjestu nesreće, a morali su intervenisati i vatrogasci kako bi izvukli tijelo.

- Ova nesreća šokirala je cijelo selo, jer još ne možemo vjerovati šta se dešava sa porodicom Milošević, kao da je neko bacio prokletstvo na njih. Svi su bili dobri ljudi i uvijek spremni da pomognu svima, a o Savi Miloševiću ne treba puno trošiti riječi svi znaju da je to veliki čovjek i veliki humanitarac - istakao je pomenuti mještanin.

Prema njegovim riječima Savin pokojni otac Stevo i Duško su bila od dva brata djeca.

- Duška će svi pamtiti kao veoma dobrog komšiju koji je uvijek bio tu da pomogne, da svojim traktorom preveze ako nešto treba. Ovo je veliki gubitak za cijelo selo. Dušku je prije malo više od mjesec dana umro otac, a iza njega su ostala dva punoljetna sina i supruga - rekao je naš sagovornik.

Ovom pogibijom nastavljena je crna serija u porodici Milošević, a koja je započela kada je početkom juna 2011. godine Savin djed, Savo poslije porodične svađe ispred njihove porodične kuće ubio Stevu, oca Save Miloševića.

Razlog sukoba između njih dvojice bio je što Savo nije htio da prepiše imovinu na Stevu zbog čega su se često svađali. Savo je poslije ubistva osuđen na sedam godina zatvora, ali je umro u zatvoru krajem oktobra 2012. godine.

Međutim ovim nije okončana tragedija koja pogađa ovu porodicu, jer je krajem novembra prošle godine u saobraćajnoj nesreći poginuo Savin brat Andrija Milošević. Do nesreće je došlo na autoputu Beograd-Šid, kada je Andrija automobilom "mercedes" pri velikoj brzini udario u kamion preduzeća NIS koji je prevozio plinske boce.

Hronologija

10. jun 2011.Savo (84) ubio sina Stevu

29. oktobra 2012. U zatvoru preminuo Savo Milošević

29. novembra 2013. U nesreći poginuo Savin brat Andrija Milošević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana