Погинуо бајкер из Горажда

Nezavisne.com
Погинуо бајкер из Горажда

Горажде - Мотоциклиста Самир Плакало (43), звани Сарма, из Горажда погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила у четвртак вече на локалном путу Горажде - Витковићи.

До несреће, која се догодила око 20 часова, дошло је када је Плакало идући из правца Витковића усљед неприлагођене брзине мотором  јамаха слетио с пута.

Након обављеног увиђаја Мирсад Билајац, кантонални тужилац, казао је да даље истражне радње неће бити предузимане с обзиром на то да су околности ове трагедије познате.

Мјештани Витковића кажу да су чули јак ударац, те да су, кад су отишли на лице мјеста, видјели мотор који је био у комадима.

"Ишао је за Горажде, изгубио је контролу над мотором и ударио у дрво које се налазило поред пута. Мотор који је возио био је од његовог колеге", казао је Ахмедин Чворак, мјештанин Витковића.

Према ријечима мјештана Горажда, Плакало је био градски момак, којег ће сигурно сви дуго памтити.

"Држао је дискотеку у Горажду, цијела чаршија га је знала. Волио је моторе и ето каква га судбина задеси. У посљедњих неколико дана стално се дешавају саобраћајне несреће и то све због велике брзине", кажу мјештани, додајући да није био ожењен.

Подсјећамо да су и у понедјељак погинули  мотоциклисти Ахмед Кадић (22) из Приједора и Милован Мићуновић (20) из Билеће. У обје несреће трагичном исходу кумовала је непажња и неприлагођена брзина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана