Poginuo Sirijac, povrijeđeno osam policajaca na Bajakovu

24sata.hr
Poginuo Sirijac, povrijeđeno osam policajaca na Bajakovu

Vinkovici - Jedna osoba je poginula, a 11 ih je povrijeđeno u požaru koji je sinoć oko 20.30 buknuo u prostorijama Policijske stanice na graničnom prelazu Bajakovo.

Poginuo je Sirijac koji se nalazio u prostoriji za smještaj uhapšenih. Među povrijeđenima su još tri sirijska državljanina kao i osam policajaca.

Svi povrijeđeni zbrinuti su u Opštoj bolnici Vinkovci, s tim da su Sirijci zadobili teže tjelesne povrede. Jedan od njih sinoć je bio hospitalizovan na odjelu, a dva u jedinicama intenzivne njege.

Sedam policajaca odmah sinoć pušteno je kući, a tek jedan je zadržan u bolnici. Policajci su najvećim dijelom prevezeni u bolnicu radi gutanja dima. Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Uzrok požara znaće se nakon uviđaja kojim je rukovodila Natalija Milić, zamjenica državnog  tužioca. Zna se samo da je do požara došlo u podrumskim prostorijama objekta gdje se nalaze prostorije za smještaj uhapšenih.

Požar su ugasili vatrogasci iz Nijemaca, koji su tamo došli već u 20.34, a požar su ugasili u 21.15.  Pridružile su im se i kolege iz Vinkovaca, ali je požar već bio pod kontrolom, piše 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana