Погинуо Сиријац, повријеђено осам полицајаца на Бајакову

24sata.hr
Погинуо Сиријац, повријеђено осам полицајаца на Бајакову

Винковици - Једна особа је погинула, а 11 их је повријеђено у пожару који је синоћ око 20.30 букнуо у просторијама Полицијске станице на граничном прелазу Бајаково.

Погинуо је Сиријац који се налазио у просторији за смјештај ухапшених. Међу повријеђенима су још три сиријска држављанина као и осам полицајаца.

Сви повријеђени збринути су у Општој болници Винковци, с тим да су Сиријци задобили теже тјелесне повреде. Један од њих синоћ је био хоспитализован на одјелу, а два у јединицама интензивне његе.

Седам полицајаца одмах синоћ пуштено је кући, а тек један је задржан у болници. Полицајци су највећим дијелом превезени у болницу ради гутања дима. Нико од повријеђених није животно угрожен.

Узрок пожара знаће се након увиђаја којим је руководила Наталија Милић, замјеница државног  тужиоца. Зна се само да је до пожара дошло у подрумским просторијама објекта гдје се налазе просторије за смјештај ухапшених.

Пожар су угасили ватрогасци из Нијемаца, који су тамо дошли већ у 20.34, а пожар су угасили у 21.15.  Придружиле су им се и колеге из Винковаца, али је пожар већ био под контролом, пише 24сата.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана