Поднесен извјештај против пет младића који су напали малољетника у Теслићу

Срна
Поднесен извјештај против пет младића који су напали малољетника у Теслићу

Теслић - Полицијска станица Теслић је 15. марта Окружном јавном тужилаштву Добој поднијела Извјештај о извршеном кривичном дјелу против лица С.Б. (31) и Ђ.В. (22) због основа сумње да су извршила кривично дјело “Противправно лишење слободе” и против лица С. Л. (24), Р.Д. (21), П.А. (28), сви из Теслића, због основа сумње да су извршила кривично дјело “Противправно лишење слободе” и “Тјелесна повреда”.

За пријављена лица постоји основ сумње да су 12. марта,  око 19.00 часова, физички напала малољетника из Теслића који је исписивао графите поред основне школе у Теслићу, а потом су га ставили у пртљажник Фиата те га одвезли на једну а потом на другу локацију. Након тога, они су малољетнику наредили да уђе у контејнер те су га фотографисали.

Како смо раније писали, осумњиченим лицима је засметало што је седамнаестогодишњак исцртавао графит Партизана преко графита Црвене звезде. Наиме, он је на једној стамбеној згради преко графита који су поставиле “Делије” стављао графит “Гробара”

Малољетник је у физичком нападу добио повреде по цијелом тијелу, а указана му је помоћ у теслићком Дому здравља.

“Пресрели су га на улици у Теслићу, био је сам, ту су га одмах почели тући, а затим су га ставили у гепек аута и одвезли”, рекао је раније извор “Независних новина”, те додао да су га потом пребацили у други ауто, наставили га тући на другој локацији и на крају убацили у контејнер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана