Пламен прогутао радњу у требињском насељу Хрупјела

Ратомир Мијановић
Пламен прогутао радњу у требињском насељу Хрупјела

Требиње - У пожару у требињском насељу Хрупјела јуче ујутро изгорјела је трговачка радња власника Светлане Ћурић, у којој су продавани ауто-дијелови, пољопривредне машине, боје и лакови.

Како сазнајемо у Територијално-ватрогасној јединици Требиње, у пожару, у улици Влатка Вуковића број 3 није било повријеђених, али је на објекту учињена велика материјална штета.

Узрок пожара су неисправне инсталације, а након његовог избијања ватра се брзо проширила на све просторије и у пламену прогутала инвентар.

Комшије, које живе у близини, нису ништа чуле и све се одиграло готово у тренутку.

- Ево, вјерујте, јутрос сам кренуо на посао и видио да полиција преусмјерава саобраћај. Тек тада сам сазнао шта се догодило. Не могу једноставно да повјерујем. Имали су коректне односе са муштеријама и са комшијама. Нисам могао да повјерујем да им се тако нешто могло догодити - казао је један од мјештана Хрупјела, који је желио да остане анониман.

Власник није желио да коментарише овај немили догађај.

Овај пословни простор је и раније био уништиван. Прије шест година одлетио је у ваздух мотор "кавасаки", власништво Крстивоја Мијовића из Требиња, а у експлозији је потпуно уништена и ова продавница, испред које је мотоцикл био паркиран. Власнику радње том приликом причињена је штета од 70.000 марака, док је штета на мотору била око 9.000 евра.*

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана