Pijani mladići u Blatnici kod Teslića bančili nasred puta

N. T.
Pijani mladići u Blatnici kod Teslića bančili nasred puta

Teslić - Policija je uhapsila četiri osobe koje su postavili barsku stolicu nasred regionalnog puta Teslić - Podjezera u mjestu Blatnica gdje su lupali flaše i galamili ne dozvoljavajući nikome da prođe, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Sve se desilo u nedjelju uveče, a kako saznajemo uhapšeni su Dalibor S. (27), Slobodan M. (27), Željko J. (22) i Nemanja R. (24) svi iz Blatnice.

Prema našim saznanjima oni  su prije nego su izazvali incident bančili u obližnjem kafiću “Eta”. Svi su, kako saznajemo, bili pijani.

- Tu su pili alkohol i veselili se, da bi u jednom trenutku iznijeli barsku stolicu ispred i stavili je nasred puta. Niko im nije smio ništa jer se vidjelo da su jako pijani i agresivni. Galamili su i razbijali flaše i čaše koje su bacali na put. Niko pored njih nije smio ni da prođe, a prava je sreća da tim putem nije naišao automobil dok  su oni pravili lom -  kazao je jedan mještanin Blatnice ne želeći da se predstavi.

Policijska uprava Doboj, navodeći inicijale, saopštila je da su Daliboru, Slobodanu, Željku i Nemanji uručili prekršajne naloge.

- Osumnjičeni D. S, S. M, Ž . J. i N. R. narušavali su javni i red u Blatnici, a po dolasku policije nisu željeli da prestanu s tim. Nakon što su se oglušili o policijske naredbe svi su uhapšeni i alkotestirani. Kod osumnjičenog N. R. u krvi je izmjereno oko 2,14 promila alkohola u krvi, a kod D. S. oko 1,87 promila. Osumnjičeni Ž. J.  u krvi je imao 1,54 promila alkohola, a S. M. oko 1,35 promila - saopštila je policija.

Dodali su da su osumnjičeni prekršajno kažnjeni za svađu, vrisku i nepristojno ponašanje, kao i za ometanje državnih organa u vršenju javnih funkcija. Svi su nakon ispitivanja pušteni na slobodu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana