Пијани младићи у Блатници код Теслића банчили насред пута

Н. Т.
Пијани младићи у Блатници код Теслића банчили насред пута

Теслић - Полиција је ухапсила четири особе које су поставили барску столицу насред регионалног пута Теслић - Подјезера у мјесту Блатница гдје су лупали флаше и галамили не дозвољавајући никоме да прође, потврђено је “Гласу Српске”.

Све се десило у недјељу увече, а како сазнајемо ухапшени су Далибор С. (27), Слободан М. (27), Жељко Ј. (22) и Немања Р. (24) сви из Блатнице.

Према нашим сазнањима они  су прије него су изазвали инцидент банчили у оближњем кафићу “Ета”. Сви су, како сазнајемо, били пијани.

- Ту су пили алкохол и веселили се, да би у једном тренутку изнијели барску столицу испред и ставили је насред пута. Нико им није смио ништа јер се видјело да су јако пијани и агресивни. Галамили су и разбијали флаше и чаше које су бацали на пут. Нико поред њих није смио ни да прође, а права је срећа да тим путем није наишао аутомобил док  су они правили лом -  казао је један мјештанин Блатнице не желећи да се представи.

Полицијска управа Добој, наводећи иницијале, саопштила је да су Далибору, Слободану, Жељку и Немањи уручили прекршајне налоге.

- Осумњичени Д. С, С. М, Ж . Ј. и Н. Р. нарушавали су јавни и ред у Блатници, а по доласку полиције нису жељели да престану с тим. Након што су се оглушили о полицијске наредбе сви су ухапшени и алкотестирани. Код осумњиченог Н. Р. у крви је измјерено око 2,14 промила алкохола у крви, а код Д. С. око 1,87 промила. Осумњичени Ж. Ј.  у крви је имао 1,54 промила алкохола, а С. М. око 1,35 промила - саопштила је полиција.

Додали су да су осумњичени прекршајно кажњени за свађу, вриску и непристојно понашање, као и за ометање државних органа у вршењу јавних функција. Сви су након испитивања пуштени на слободу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана