Пијан заспао у шуми, вукови растргли смрзнуто тијело

srpskainfo.com
Пијан заспао у шуми, вукови растргли смрзнуто тијело

Мркоњић Град - Мјештани Црквеног и осталих села у Рибнику у невјерици препричавају каква је страшна смрт задесила њиховог комшију Васу Вуковића (62) чије су тијело послије смрти растргле дивље животиње, сазнаје Српскаинфо.

Према њиховим сазнањима, Вуковић је умро од смрзавања у шуми у близини села Црквено, а његово тијело случајно је пронађено 10. јануара.

У Полицијској управи Мркоњић Град за овај портал је потврђено, наводећи иницијале, да су пронашли тијело Вуковића.

"На лице мјеста изашла је полиција која је обавила увиђај. Увиђају је присуствовао и мртвозорник, који је констатовао да је смрт наступила од смрзавања и да нема елемената кривичног дјела – кажу у полицији.

Како Српскаинфо незванично сазнаје, Вуковићево тијело случајно је нашао један пролазник који је о томе обавијестио полицију.

"Највјероватније да је кренуо кући, да је био пијан и уморан и да је сјео у шуми да мало одмори. Од хладноће и алкохола је вјероватно заспао и тако се смрзао. Вукови и друге животиње су намирисале тијело и ископале га из снијега", рекао је извор близак истрази.

Према његовим ријечима око тијела је нађено доста трагова дивљих животиња, а на тијелу је било више уједа. Истиче да је Вуковић био мртав неколико дана прије проналаска.

Мјештани Црквеног и села у близини причају да је Васо волио мало више попити и да је вјероватно умро на путу према својој кући.

Он је живио у селу Црквено. То је мало село гдје тренутно не живи више од пет домаћинстава. Васо се никада није женио, а нема ни породицу. Скоро сваки дан је био пијан, а у задње вријеме му је било нарушено и психичко здравље", рекао је један од мјештана.

Вуковић ће бити у суботу сахрањен у сеоском гробљу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана