Пијан шамарао жену и сина

Невена Бунић
Пијан шамарао жену и сина

Кључ - Елвир Х. (37) ухапшен је након што је пијан шамарао и вријеђао супругу А. Х. (29) и њиховог малољетног сина у њиховој кући у Кључу, сазнаје „Глас Српске“

Супруга је случај полицији пријавила 9. децембра, а ударци и вријеђање почели су вече раније. Према незваничним информацијама, тридесетседмогодишњак је у петак навече дошао кући пијан након чега се посвађао са супругом.

- Псовао јој је мајку, вријеђао је и пријетио јој да ће је убити. Након тога отишао је да спава као да се ништа није догодило. Ујутру је поново почео да пије у кући, након чега је опет насрнуо на супругу. Почео је свађу, а затим неколико пута ошамарио жену и малољетог сина - испричао је извор близак истрази.

Жена је након свега позвала полицију, која је дошла у ухапсила мушкарца. Незванично сазнајемо да је полиција насилника затекла са мањим кухињским ножем у руци.

- Е. Х. је приведен због сумње да је вријеђао супругу и дијете. Наши истражиоци раде на расвјетљавању кривичног дјела насиље у породици - рекли су у Министарству унутрашњих послова Унско-санског кантона и додали да у оваквим случајевима притвор обично траје 24 часа.

Због породичног насиља прије само седам дана ухапшен је Хамдија Т. (47) из Босанске Крупе за којег се сумња да је напао и вријеђао супругу Р. Т. (45) након чега је насрнуо на сина инвалида А. Т. (20). 

Случај је полицији пријавио други син Е. Т. (21) који је стао у одбрану мајке и брата, а све се одиграло у њиховој породичној кући. Сукоб је почео када су се Хамдија и његова супруга посвађали, да би се у све умијешала и браћа која су бранила мајку. Насилник је наводно ударио млађег сина инвалида, док је старији стао између њих, након чега је позвао полицију. Према незваничним информацијама, у овој породици је и раније било честих сукоба, а ухапшени има озбиљних здравствених проблема.

Дервента

Полиција у Дервенти пријавила је Д. В. Окружном јавном тужилаштву у Добоју због сумње да је починио насиље у породици или породичној заједници.

- Због осјетљивости случаја, не можемо давати више информација - рекли су у Полицијској управи Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана