Пијан покушао да изгура полицајца са коловоза

Срна
Пијан покушао да изгура полицајца са коловоза

Приједор - Приједорска полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали М.Р. јер је на локалном путу Приједор-Љубија возилом покушао да изгура са коловоза аутомобил полицајца који у то вријеме није био на дужности.

Полицијски службеник МУП-а Републике Српске чији су иницијали С.Д. пријавио је полицији да је непознати возач 14. фебруара аутомобилом "опел" покушао да изгура са коловоза његов "голф", саопштено је данас из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор.


Инцидент се догодио у 23.00 часа на локалном путу Приједор-Љубија када је возач "опела", у којем је било више лица, зауставио возило и више пута ударио шаком у возило полицајца.

Полицајац је потом окренуо аутомобил и запутио се ка Приједору, а за њим је кренуо и возач "опела", више пута ударајући у возило оштећеног, покушавајући да га изгура са коловоза.

У Улици српских великана у Приједору полицијски службеници зауставили су возило "опел кадет" и лишили слободе М.Р, с којим су у возилу била још четири лица, од којих је један малољетник.

Алкотестирањем возача утврђено је присуство алкохола у организму.

Након комплетирања предмета, Окружном тужилаштву у Бањалуци биће достављен извјештај против М.Р. због почињених кривичних дјела изазивање опште опасности, угрожавање сигурности и оштећење туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана