Пијан напао и ударао полицајце у Зворнику

Н. Т.
Пијан напао и ударао полицајце у Зворнику

Зворник - Славко С. (22) из Осмака ухапшен је јуче након што је пијан напао и ударио два полицајца који су га легитимисали у улици Патријарха Павла у Зворнику, саопштено је из полиције наводећи његове иницијале.

Заједно с њим приведен је и његов суграђанин Милош Л. (25) због вријеђања и ометања на дужности полицајца. Све се десило јуче рано ујутро око 1.30 часова када је патрола дошла у улицу Патријарха Павла по позиву грађана да непозната особа галами и виче.

- Полицајци су ту затекли Славка С. и Милоша Л. те су их покушали легитимисати. Том приликом Славко је одгурнуо једног полицајца и ударио га по ногама, а затим је напао и његовог колегу. Тада је савладан и ухапшен. Милош је све вријеме вријеђао и псовао полицајце па су и њему стављене лисице на руке - казао је извор близак истрази и додао да је алкотестирањем утврђено да Славко у крви има 1,16 промила алкохола.

Из Полицијска управе Зворник, казали су да су оба приведена након испитивања пуштени да се бране са слободе. Истакли су да ће против С. С. бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву за напад на службено лице у вршењу службене дужности.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана