Petrovo: Ranjen zbog neriješenih imovinskih odnosa

Srna
Petrovo: Ranjen zbog neriješenih imovinskih odnosa

Doboj - Policija iz Petrova uhapsila je lice čiji su inicijali R.J, koje je tokom fizičkog sukoba zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa pucnjem iz lovačke puške ranilo lice čiji su inicijali B.S.

Na osnovu do sada prikupljenih saznanja, utvrđeno je da je B.S. na lokalnom putu u mjestu Kakmuž, opština Petrovo, presreo R.J. koji se putničkim vozilom vraćao iz lova, nakon čega je došlo do svađe zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

U saopštenju iz Centra javne bezbjednosti Doboj navodi se da su se navedena lica nakon svađe i fizički sukobila, te da je, otimajući se za lovačku pušku, došlo do opaljenja, prilikom čega je B.S. zadobio povredu natkoljenice.

Povrijeđeni je prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac, po čijoj naredbi se preduzimaju potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja potpunog činjeničnog
stanja i kvalifikacije krivičnog djela. Incident se dogodio juče.

Policijski službenici iz Modriče juče su lišili slobode lice čiji su inicijali A.B. iz Modriče, koji se oglušio o naredbu da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira.

Policijski službenici su uočili da je u ugostiteljskom objektu "Vanila" u Modriči izbila svađa i došlo do naguravanja između više lica.

Nakon izdate naredbe da prestanu sa daljim narušavanjem javnog reda i mira A.B. je u vidno pijanom stanju nasrnuo na policijskog službenika, a tokom lišavanja slobode pružao je aktivan otpor.

Tokom zadržavanja u službenoj prostoriji A.B. je udarcima u zid i vrata nanio sebi tjelesne povrede šake, oštetivši vrata.

Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i oštećenje tuđe stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana