Петрово: Рањен због неријешених имовинских односа

Срна
Петрово: Рањен због неријешених имовинских односа

Добој - Полиција из Петрова ухапсила је лице чији су иницијали Р.Ј, које је током физичког сукоба због неријешених имовинско-правних односа пуцњем из ловачке пушке ранило лице чији су иницијали Б.С.

На основу до сада прикупљених сазнања, утврђено је да је Б.С. на локалном путу у мјесту Какмуж, општина Петрово, пресрео Р.Ј. који се путничким возилом враћао из лова, након чега је дошло до свађе због неријешених имовинско-правних односа.

У саопштењу из Центра јавне безбједности Добој наводи се да су се наведена лица након свађе и физички сукобила, те да је, отимајући се за ловачку пушку, дошло до опаљења, приликом чега је Б.С. задобио повреду наткољенице.

Повријеђени је превезен у добојску болницу гдје је задржан на лијечењу.

О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац, по чијој наредби се предузимају потребне мјере и радње с циљем утврђивања потпуног чињеничног
стања и квалификације кривичног дјела. Инцидент се догодио јуче.

Полицијски службеници из Модриче јуче су лишили слободе лице чији су иницијали А.Б. из Модриче, који се оглушио о наредбу да престане са нарушавањем јавног реда и мира.

Полицијски службеници су уочили да је у угоститељском објекту "Ванила" у Модричи избила свађа и дошло до нагуравања између више лица.

Након издате наредбе да престану са даљим нарушавањем јавног реда и мира А.Б. је у видно пијаном стању насрнуо на полицијског службеника, а током лишавања слободе пружао је активан отпор.

Током задржавања у службеној просторији А.Б. је ударцима у зид и врата нанио себи тјелесне повреде шаке, оштетивши врата.

По документовању Окружном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима напада на службено лице у вршењу службене дужности и оштећење туђе ствари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана