Petrovljanin pretukao rođaku i slomio joj ruku

N. B.
Petrovljanin pretukao rođaku i slomio joj ruku

Petrovo - Zoran P. (56) iz Petrova prijavljen je dobojskom Okružnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao rođaku ispred njene kuće u Petrovu.

Prema nezvaničnim informacijama, Petrovljanin je nasrnuo na rođaku zbog ranijih porodičnih nesuglasica.

- Došao je ispred njene kuće i zatekao je u dvorištu. Odmah je nastala svađa. Počeo je da je udara po glavi i tijelu, nakon čega je ona pala. Nasilnik tu nije stao, već je nastavio da je udara rukama - ispričao je izvor blizak istrazi.

Nesrećna žena je završila sa slomljenom rukom i nagnječenim zglobom.

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da Petrovljanina terete za nanošenje teških tjelesnih povreda.

I policija u Bratuncu je imala posla sa nasilnicima. Milojko K. (31) iz ove opštine uhapšen je nakon što je pijan napao komšiju i razbio mu vrata na kući, a pri tom se i povrijedio. Nezvanično, Bratunčanin je prvo pravio probleme u sopstvenoj kući, gdje je galamio i razbijao namještaj.

- Nakon toga došao je kod komšije i motikom mu razbio ulazna vrata, a zatim nastavio da razbija namještaj. Udario je i komšiju, ali ga, na sreću, nije teže povrijedio. Pri razbijanju namještaja povrijedio je sebe - rekao je izvor blizak istrazi.

Policija je brzo stigla i stavila lisice na ruke nasilniku, a alko-testiranjem je utvrđeno da je imao 2,14 promila alkohola u krvi.

- Osumnjičenog teretimo za nanošenje tjelesnih povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. O svemu je obaviješteno i Okružno tužilaštvo u Bijeljini - naveli su u Policijskoj upravi Zvornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana