Педофилу 12 година робије због силовања рођаке

Н. Б.
Педофилу 12 година робије због силовања рођаке

Бањалука - Зоран Т. из Калиновика правоснажно је осуђен на 12 година робије због вишегодишњег блудничења над рођаком Е. Т. (25) која је у вријеме када ју је први пут злостављао имала само шест година.

Пресуду, коју је у првостепеном поступку донио Окружни суд у Требињу, потврдио је Врховни суд Републике Српске и тако одбацио жалбу браниоца оптуженог.

Како је наведено у првостепеној пресуди, оптужени је од краја 2000. до почетка 2008. године у селу Јажићи код Калиновика сексуално злостављао даљу рођаку Е. Т.

Несрећна дјевојка је имала само шест година када је све почело, а њена агонија трајала је све до њене 14. године. Незванично сазнајемо да је у том периоду рођак имао с њом сексуалне односе те да је тјерао да га задовољава и на друге начине. Дјевојка је о томе све вријеме ћутала, чак и након што је злостављање престало. Она се, наводно, повјерила другарици тек након што је одрасла и постала пунољетна. Рекла јој је да је то страшно мучи.

- Другарица ју је натјерала да се јави психологу, што је она и учинила. Када је љекар чуо њену потресну причу, одмах је случај пријавио полицији и покренута је истрага којом је прикупљено довољно доказа против блудног рођака несрећне дјевојке - казао је извор близак правосуђу у овом случају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана