Пао кроз отвор за лифт и сломио руку и ногу

nezavisne.com
Пао кроз отвор за лифт и сломио руку и ногу

Бихаћ - Харис Челиковић (19) из Бихаћа сломио је руку и ногу након што је у понедјељак навече с велике висине пропао кроз отвор за лифт у недовршеној згради Дома пензионера у том граду.

Челиковић се, према полицијским изворима, тада налазио са групом млађих особа у незавршеној згради Дома пензионера, која у Бихаћу важи за стјециште овисника о алкохолу и наркотицима.

"Повријеђени је возилом Хитне помоћи одвезен у Кантоналну болницу, гдје је хоспитализиран, а полиција је узела узорке крви и урина ради утврђивања могућности присуства токсичних материја у крви повријеђеног", истакао је Але Шиљдедић, портпарол МУП-а УСК.

Додао је да је у току истрага о томе да ли је младић сам пао кроз отвор за лифт или га је неко гурнуо.

Према информацијама из полиције, недовршена зграда у центру града у више наврата до сада била је мјесто гдје су се дешавали слични догађаји, а у два наврата забиљежен је смртни исход.

"И поред тога што су истакнути знакови забране и упозорења на опасност, млади и бескућници су често присутни у унутрашњости објекта. Полиција нема могућност да стално врши провјеру ко се налази у згради", истакао је Шиљдедић.

Изградња Дома пензионера у Бихаћу започела је прије прошлог рата у БиХ, али никад није довршена. Сви досадашњи покушаји да зграда добије новог власника били су безуспјешни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана