Pale: Prepoznala silovatelja

Goran Obradović
Pale: Prepoznala silovatelja

Pale - Paljanska policija privela je jednog muškarca zbog sumnje da je silovao ženu, potvrđeno je "Glasu Srpske" u CJB Istočno Sarajevo.

Kako je rekla portparol ovog centra Danka Tešić, policiji je u nedjelju u 19.15 časova prijavljeno silovanje. Zbog osjetljivosti slučaja rekla je da ne može dati više informacija, osim potvrde da je prijavljeno silovanje.

Kako saznajemo, silovanje je prijavila žena (60), čiji identitet policija, kao ni uhapšenog muškarca (62), ne želi da otkrije dok ne bude okončana istraga i utvrđene činjenice.

- U policiji je obavljeno prepoznavanje. Žrtva je prepoznala osumnjičenog. Izjavila je da ju je on silovao - rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, poslije privođenja osumnjičenog policija ga je podvrgla alkotestiranju. Utvrđeno je da ima 2,45 promila alkohola u krvi.

Pomenuta žena upućena je u bolnicu Koševo, gdje će biti obavljeni ginekološki i drugi pregledi, te će joj biti ukazana potrebna ljekarska pomoć.

Naš izvor je pojasnio da su još u toku brojna vještačenja, kojima će biti utvrđeno da li je uhapšeni počinio silovanje, kao i da li je uopšte došlo do silovanja. Prema nezvaničnim informacijama, oni se poznaju odranije pa postoji mogućnost da i nije bilo silovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana