Pacijent se isjekao nožem po vratu na banjalučkoj hirurgiji

S. A.
Pacijent se isjekao nožem po vratu na banjalučkoj hirurgiji

Banjaluka - Pacijent na Klinici za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju u Banjaluci Šefik F. (50) pokušao je da se ubije isjekavši se po vratu nožem koji je našao u čajnoj kuhinji.

Izvor blizak istrazi kazao je da se pokušaj samoubistva dogodio u subotu oko podneva.

- Pacijent je primljen 14. jula ove godine zbog opekotina. Sve je bilo u redu do subote, kada se u toaletu začulo lupanje. Jedna od medicinskih sestara otišla je da vidi šta se događa i tamo zatekla Šefika kako lupa glavom o zid. Na sreću, uspjela je da ga smiri i uvede u sobu - kazao je isti izvor.

Dodao je da je nedugo zatim neopaženo izašao iz svoje sobe i otišao do čajne kuhinje.

- Tamo je pronašao nož kojim se isjekao po vratu. Doktori su uspjeli da ga spase - kazao je izvor iz istrage.

Pacijent je nakon nemilog događaja premještan na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, a kada mu se stanje stabilizovalo na Kliniku za psihijatriju.

U Univerzitetskom kliničkom centru RS, navodeći inicijale pacijenta, kazali su da je u tu zdravstvenu ustanovu dovezen 14. jula sanitetskim vozilom Opšte bolnice Doboj zbog opekotina na ruci, grudnom košu i licu.

- Zbog povreda i uočenih poremećaja tokom boravka u UKC-u, pacijenta Š. F. su pregledali ljekari različitih specijalnosti i njegovo liječenje je nastavljeno u skladu sa medicinskom strukom - kazali su u UKC-u RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana