Пацијент се исјекао ножем по врату на бањалучкој хирургији

С. А.
Пацијент се исјекао ножем по врату на бањалучкој хирургији

Бањалука - Пацијент на Клиници за пластично-реконструктивну хирургију у Бањалуци Шефик Ф. (50) покушао је да се убије исјекавши се по врату ножем који је нашао у чајној кухињи.

Извор близак истрази казао је да се покушај самоубиства догодио у суботу око поднева.

- Пацијент је примљен 14. јула ове године због опекотина. Све је било у реду до суботе, када се у тоалету зачуло лупање. Једна од медицинских сестара отишла је да види шта се догађа и тамо затекла Шефика како лупа главом о зид. На срећу, успјела је да га смири и уведе у собу - казао је исти извор.

Додао је да је недуго затим неопажено изашао из своје собе и отишао до чајне кухиње.

- Тамо је пронашао нож којим се исјекао по врату. Доктори су успјели да га спасе - казао је извор из истраге.

Пацијент је након немилог догађаја премјештан на Клинику за анестезију и интензивно лијечење, а када му се стање стабилизовало на Клинику за психијатрију.

У Универзитетском клиничком центру РС, наводећи иницијале пацијента, казали су да је у ту здравствену установу довезен 14. јула санитетским возилом Опште болнице Добој због опекотина на руци, грудном кошу и лицу.

- Због повреда и уочених поремећаја током боравка у УКЦ-у, пацијента Ш. Ф. су прегледали љекари различитих специјалности и његово лијечење је настављено у складу са медицинском струком - казали су у УКЦ-у РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана