Оставио је љубавник па га уцјењивала снимцима секса

nezeavisne.com
Оставио је љубавник па га уцјењивала снимцима секса

Добој - Више од 3.000 КМ изнудила је од свог доскорашњег љубавника двадесетосмогодишња Д.Д. из Добоја, која је након краха двогодишње такве везе покушала да новцем наплати раскид.

Пошто није могла да се помири са чињеницом да од њихове љубавне везе нема више ништа, Д.Д., која је иначе удата и има двоје дјеце, одлучила је да компромитујућим снимцима уцјењује бившег партнера, који је такође ожењен и има двоје одрасле дјеце, а који је, наводно, завидног имовног стања.

"Она му је пријетила да ће снимке њиховог секса показати његовој жени, родитељима, дјеци, а да би је у томе спријечио, он јој је у неколико наврата давао одређене износе новца", каже извор "Независних".

Из Полицијске управе Добој је саопштено да су у уторак поднијели извјештај Окружном јавном тужилаштву Добој против Д.Д. због сумње да је починила кривично дјело уцјена.

"Постоји основ сумње да је у претходних мјесец дана у циљу стицања противправне имовинске користи путем друштвене мреже Фацебоок и мобилног телефона послала више порука оштећеном лицу с којим је дужи период била у емотивној вези, а потом му упутила пријетње да ће његовим блиским особама открити садржаје који би наштетили части и угледу истог, тражећи при томе одређене новчане износе", наводи се у саопштењу.

У полицији нису жељели открити више детаља о овом случају, као ни иницијале мушкарца са којим је Д.Д. била у вези и којег је потом опељешила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана