Osam i po kilograma marihuane krio u šlepanom BMW-u

S. A.
Osam i po kilograma marihuane krio u šlepanom BMW-u

Olovo - Državljanin Crne Gore Žarko Đukanović (26) uhapšen je u Olovu nakon što je policija u njegovom BMW-u, koji je prevozila šlep-služba, pronašla 8,5 kilograma marihuane pripremljene za prodaju.

Droga je otkrivena tokom redovne kontrole saobraćaja u mjestu Olovske Luke.

Kako saznajemo, marihuana je bila upakovana u osam paketa umotanih u prozirnu foliju koji su bili skriveni u putnoj torbi šlepanog vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, pomenuto vozilo vlasništvo je državljanina Crne Gore D. T., a koristio ga je Đukanović. Vrijednost zaplijenjenog narkotika biće naknadno utvrđena. 

Prema nepotvrđenim informacijama, za volanom kamiona šlep-službe koji je prevozio sporni automobil bio je S. M. iz Istočnog Novog Sarajeva.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona rekli su da je droga zaplijenjena u noći između srijede i četvrtka.

- Nakon saslušanja osumnjičeni državljanin Crne Gore u četvrtak uveče je u dalje postupanje predat kantonalnom tužilaštvu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa droge - kazali su u policiji.

Osim ovog slučaja droga je u četvrtak otkrivena tokom pretresa kuće, objekata i vozila A. H. iz Gradiške gdje je zaplijenjeno blizu kilogram marihuane. Osim opijata pronađena je i oduzeta vaga za precizno mjerenje, mlin za sitnjenje biljke, vrećice, staklene tegle i drugi pribor.

U Policijskoj upravi Gradiška su rekli da će policija protiv osumnjičenog podnijeti izvješaj banjalučkom tužilaštvu zbog trgovine drogom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana