Осам и по килограма марихуане крио у шлепаном BMW-у

С. А.
Осам и по килограма марихуане крио у шлепаном BMW-у

Олово - Држављанин Црне Горе Жарко Ђукановић (26) ухапшен је у Олову након што је полиција у његовом BMW-у, који је превозила шлеп-служба, пронашла 8,5 килограма марихуане припремљене за продају.

Дрога је откривена током редовне контроле саобраћаја у мјесту Оловске Луке.

Како сазнајемо, марихуана је била упакована у осам пакета умотаних у прозирну фолију који су били скривени у путној торби шлепаног возила.

Према незваничним информацијама, поменуто возило власништво је држављанина Црне Горе Д. Т., а користио га је Ђукановић. Вриједност заплијењеног наркотика биће накнадно утврђена. 

Према непотврђеним информацијама, за воланом камиона шлеп-службе који је превозио спорни аутомобил био је С. М. из Источног Новог Сарајева.

У Министарству унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона рекли су да је дрога заплијењена у ноћи између сриједе и четвртка.

- Након саслушања осумњичени држављанин Црне Горе у четвртак увече је у даље поступање предат кантоналном тужилаштву због недозвољене производње и промета дроге - казали су у полицији.

Осим овог случаја дрога је у четвртак откривена током претреса куће, објеката и возила А. Х. из Градишке гдје је заплијењено близу килограм марихуане. Осим опијата пронађена је и одузета вага за прецизно мјерење, млин за ситњење биљке, врећице, стаклене тегле и други прибор.

У Полицијској управи Градишка су рекли да ће полиција против осумњиченог поднијети извјешај бањалучком тужилаштву због трговине дрогом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана