Opljačkana kuća bivšeg ministra

N. T.
Opljačkana kuća bivšeg ministra

Trebinje - Kuća bivšeg ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS i aktuelnog direktora Hidroelektrane "Dabar" Radivoja Bratića u selu Donje Čičevo kod Trebinja našla se na meti provalnika koji su iz nje ukrali kuhinjske aparate i kompjuter.

Kradljivci su u noći između ponedjeljka i utorka obili prozor i upali u objekat koji još nije završen i u kojem niko ne živi. Odnijeli su šporet, mašinu za suđe, nekoliko lustera, kuhinjsku napu i kompjuter.

Bratić je "Glasu Srpske" kazao da ne može da govori o šteti.

- Pozvao me komšija i rekao da je opljačkana kuća. U početku sam bio u šoku, ali sam shvatio da se radi o klasičnoj krađi. U kući niko ne živi i nije još u potpunosti namještena. Lopovi su odnijeli ono što su zatekli. Ne znam kolika je šteta, a supruga je zadužena da skupi račune od ukradenih stvari, da bismo utvrdili visinu štete - kazao je Bratić.

U CJB Trebinje su kazali da su lopovi odnijeli više aparata za domaćinstvo, ali nisu željeli da otkrivaju druge detalje niti identitet vlasnika kuće.

Mještani Donjeg Čičeva kažu da nisu ništa čuli, ni vidjeli.

- Niko nije vidio pljačkaše. Tu noć su lajali psi, ali uvijek laju pa nisam obraćao pažnju - kazao je jedan mještanin Donjeg Čičeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana