Одвезла оца на аутобуску станицу и погинула

Невена Бунић
Одвезла оца на аутобуску станицу и погинула

Соколац - Милица Шљивић (21) из Рогатице погинула је у судару аутомобила у Кули код Сокоца, а несрећа се десила док се дјевојка враћала кући након што је одвезла оца на аутобуску станицу.

Шљивићева, која је страдала јуче око 9.30 часова, била је за воланом “џете”, док је “шкодом” управљао Душан Јовановић (39) из Брчког и он је прошао без повреда. Са Јовановићем у аутомобилу био је и Урош Кривачевић, који је задобио лакше повреде, а помоћ му је указана у болници “Србија” у Источном Сарајеву.

У директном судару несрећна дјевојка је страдала на лицу мјеста, а оба возила су након судара завршила у каналу. Према незваничним информацијама, Шљивићева је кобног јутра одвезла оца на аутобуску станицу у Сокоцу, а погинула је док се враћала кући. Наводно је њен отац путовао у Београд.

- Обавили смо увиђај и радимо на расвјетљавању несреће. О свему је обавијештено и Окружно тужилаштво у Источном Сарајеву - рекли су у Полицијској управи Источно Сарајево, не наводећи више детаља.

И на другим путевима у БиХ било је тешких несрећа. Роберт Рамчић (21) из Горњег Вакуфа погинуо је у сриједу навече у судару “голфа 3” и “опел вектре” у мјесту Потрлица код Горњег Вакуфа. Рамчић је био за воланом “голфа 3”, док је његов суграђанин Ј. П. (22) управљао “вектром”. Ј. П. је превезен у Дом здравља у Горњем Вакуфу, а потом и у Универзитетско-клинички центар у Сарајеву, гдје су му констатовали тешке повреде.

Љубомир Ристић (80) из Градишке тешко је повријеђен након што га је ударио “ауди” из којег је претходно изашао, а којим се неколико тренутака прије тога забио у приколицу трактора. Ова несвакидашња несрећа десила се јуче у 5.15 часова у Брестовчини код Градишке, када је Ристић за воланом “аудија” ударио у задњи дио трактора.

- Након тога, Ристић и тракториста Гојко Ковачевић (60) из Градишке су изашли из возила. У том моменту, из истог правца наишао је камион “мерцедес”, који се забио у паркирани “ауди” на путу. Аутомобил се од силине удара покренуо и ударио несрећног Ристића, који је пао на банкину - испричао је извор близак истрази.

Убрзо је стигла екипа хитне помоћи, која је превезла Ристића у Универзитетски клинички центар (УКЦ) РС у Бањалуци.

- Пацијент Љ. Р. примљен је у полутрауматизованом стању на Клинику за анестезију и интензивно лијечење. Обавили смо сву потребну дијагностику и он је оперисан. Тренутно је прикључен на апарате за вјештачко дисање - рекли су у УКЦ-у РС.

У слијетању “форда” у Засад Пољу код Требиња тешко је повријеђен возач Р. П. (22) из овог града. Несрећа се десила јуче око десет часова, а повријеђени младић смјештен је на Одјељење интензивне његе у болници у Требињу.

А. А. (32) из Калесије тешко је повријеђен након што се за воланом “голфа” забио у бетонски зид поред пута у Пожарници на магистралном путу Тузла - Бијељина. Несрећа се десила јуче око 7.20 часова. А. А. је пребачен у Универзитетско-клинички центар у Тузли, гдје се нису изјашњавали о његовом стању.

Повријеђени тинејџери

Двоје тинејџера тешко су повријеђени након што их је док су пјешачили тротоаром ударио аутомобил у насељу Грудско виле у Грудама. Повријеђени тинејџери су збринути у болници у Мостару, гдје су задржани на лијечењу. Претпоставља се да је несрећи кумовао мокар коловоз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана