Oduzete cigrete u vrijednosti od 64.000 KM

nezavisne.com
Oduzete cigrete u vrijednosti od 64.000 KM

Trebinje - Braća Darko (33) i Velibor (35) Đurica iz Trebinja uhapšeni su juče na magistralnom putu Trebinje - Ljubinje, na kome su zaustavljena i pretresena njihova vozila i oduzete cigarete vrijedne oko 64.000 maraka.

Na putu su, prema policijskom saopštenju, bila tri vozila u nizu i to Ford Fokus koji je bio u ulozi "čistača", Pasat i Audi, čiji je vozač skrenuo na sporedni put, ostavio vozilo, a on sam pobjegao.

Policijski službenici su, zahvaljujući prethodnim operativnim aktivnostima koje provode na sprečavanju i suzbijanju krivičnog djela "Nedozvoljena trgovina", najprije zaustavili i kontrolisali "čistača" Darka Đuricu sa Fordom Fokus, a onda i njegovog brata Velibora sa "pasatom", u kome su pronašli 10 paketa sa 500 šteka Ronhila.

Budući da je treći mladić sa "Audijem" skrenuo na sporedni put, napustio vozilo i pobjegao, u autu je pronađeno i oduzeto još 900 šteka "ronhila" i 173 šteke "marlbora".

U CJB Trebinje je saopšteno da su, osim cigareta, pronađeni i oduzeti predmeti koji će služiti kao dokaz u daljem sudskom postupku, te da se radi na dokumentovanju krivičnog djela nedozvoljene trgovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana