Одузете цигрете у вриједности од 64.000 КМ

nezavisne.com
Одузете цигрете у вриједности од 64.000 КМ

Требиње - Браћа Дарко (33) и Велибор (35) Ђурица из Требиња ухапшени су јуче на магистралном путу Требиње - Љубиње, на коме су заустављена и претресена њихова возила и одузете цигарете вриједне око 64.000 марака.

На путу су, према полицијском саопштењу, била три возила у низу и то Форд Фокус који је био у улози "чистача", Пасат и Ауди, чији је возач скренуо на споредни пут, оставио возило, а он сам побјегао.

Полицијски службеници су, захваљујући претходним оперативним активностима које проводе на спречавању и сузбијању кривичног дјела "Недозвољена трговина", најприје зауставили и контролисали "чистача" Дарка Ђурицу са Фордом Фокус, а онда и његовог брата Велибора са "пасатом", у коме су пронашли 10 пакета са 500 штека Ронхила.

Будући да је трећи младић са "Аудијем" скренуо на споредни пут, напустио возило и побјегао, у ауту је пронађено и одузето још 900 штека "ронхила" и 173 штеке "марлбора".

У ЦЈБ Требиње је саопштено да су, осим цигарета, пронађени и одузети предмети који ће служити као доказ у даљем судском поступку, те да се ради на документовању кривичног дјела недозвољене трговине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана