Одређен притвор Милошу Обрадову: Доводи се у везу с убиством полицајаца

ATV
Одређен притвор Милошу Обрадову: Доводи се у везу с убиством полицајаца

Сарајево - Кантонални суд Сарајево одредио је једномјесечни притвор осумњиченом Милошу Обрадову, који се доводи у везу с убиством полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића у Сарајеву.

За осумњиченог Обрадова затражено је мјесец дана притвора због опасности од понављања дјела и прикривања доказа али и утицаја на свједоке. Његов адвокат поручује да одбрани нису достављени докази и да се не може ни о чему прецизно изјаснити. Није му каже јасно ни из чега произилази основ сумње према његовом клијенту. 

“Он има неспоран алиби за тај период када је дошло до убиства, на који начин га покушавају довести односно побити тај алиби мени још увијек није јасно, нисам добио ни један доказ буквално нагађам све што вам говорим”, каже Бојан Веселиновић, адвокат осумњиченог Милоша Обрадова. 

Тај алиби је како каже адвокат туча у којој је Обрад учествовао у ноћи када су сарајевски полицјаци убијени. За то ће вјерује имати и видео доказе на основу којих ће бити утврђено да Обрадов није могао да буде на два мјеста истовремено.

“Ми смо данас доставили видео запис, са бензинске пумпе у непосредној близини његове куће када је он прошао око 3:57. Покушаћемо од МУП-а РС ПУ ИС да добијемо видео запис када је дошло до туче у којој је Милош учествовао да докажемо да он ни на који начин није могао учествовати”, објашњава Веселинивић.

Сједница о овом случају у Кантоналном суду била је затворена за јавност. Након завршетка тужиоци нису жељели да дају изјаве за медије. 

Према незваничним информацијама, Милош Обрадов се терети да је са Срећком Трифковићем, који је већ од раније у притвору, и са лицем које се презива Лиздек, те још двије непознате особе, учествовао у убиству сарајевских полицајаца. 

Припадници СИПЕ јуче су ухапсили Милоша Обрадова након претреса стана и других просторија након чега је предат у надлежност МУП-а Кантона Сарајево. Он је и раније је привођен током истраге о овом случају. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана