Од црногорског држављанина одузето 10 килограма дроге

Агенције
Од црногорског држављанина одузето 10 килограма дроге

Дубровник - Црногорски држављанин ухапшен је јер је претресом његовог аутомобила на граничном прелазу Клек, између Хрватске и БиХ, пронађено више од 10 килограма марихуане која би у уличној препродаји достигла вриједност од око 66.000 евра, саопштила је дубровачка полиција.

Ухапшени држављанин Црне Горе приведен је у полицију и над њим је у току криминалистичка обрада.

"Дрога, која се налазила у 10 пакета, пронађена је у аутомобилу црногорских таблица који је на границу дошао пола сата иза поноћи. Возилом је управљао 40-годишњи држављанин Црне Горе, а дрога је пронађена на више мјеста у возилу", кажу у полицији.

Из дубровачке полиције додају да су током обављања граничне контроле, полицијски службеници граничне полиције Метковић у сарадњи са службеницима Царине, испод сувозачевог сједишта уочили веће пакете облијепљене прозирном пластичном фолијом, због чега су посумњали на кријумчарење дроге.

"Од Жупанијског суда у Дубровнику затражили су налог за претес и у аутомобилу пронашли марихуану чија би вриједност у уличној препродаји била већа од 500.000 куна или 66.000 евра", наводи се у саопштењу полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана