Објављен видео изрешетаног полицијског голфа VIDEO

Глас Српске
Објављен видео изрешетаног полицијског голфа VIDEO

Полицијски аутомобил у којем су били Адис Шеховић и Давор Вујиновић уклоњен је након завршетка увиђаја и изгледа језиво.

Снимак аутомобила који је уклоњен с мјеста пуцњаве на Алипашином Пољу у Сарајеву појавио се на друштвеној мрежи Фацебоок, а приказује оштећено возило на шлеп служби.

На полицијском голфу су видљива оштећења на лимарији проузрокована хицима из ватреног оружја, као и разбијени прозори.

Подсјећања ради, Шеховић и Вујиновић су се возили аутомобом када су на њих око 4 сата ујутро пуцали мафијаши који су покушали да украду аутомобил голф 6 хрватских регистарских таблица.

Обојица полицајаца су погођени и прије него што су успјели да изађу из аутомобила, Шеховић је преминуо на мјесту догађаја, док су се љекари безуспјешно борили за Вујиновићев живот.

Он је подлегао тешким повредама током јучерашњег дана.

Истрага је у току, а полиција је привела неколико особа на подручју Источног Сарајева које се могу довести у везу с пуцњавом.

Шеховић и Вујиновић су били искусни полицајци и понос МУП-а Кантона Сарајево, а више пута су похваљивани због одличног обављених послова. Иза Шеховића су остали супруга и син, а иза Вујиновића супруга те двоје малољетне дјеце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана