Novi Grad, Modriča: Dvije osobe poginule, četiri povrijeđene

Nebojša Tomašević
Novi Grad, Modriča: Dvije osobe poginule, četiri povrijeđene

Modriča, Novi Grad - Maloljetni V. C. (16) iz sela Koprivna kod Modriče i traktorista Mirsad Redžić (21) iz Bosanske Krupe su poginuli, a četvorica maloljetnika teško su povrijeđeni u dvije odvojene nesreće koje su se dogodile u posljednja 24 časa.

Kako je saopšteno iz policije, V. C. je poginuo juče oko 11.30 časova kada je vozio "reno". U toj nesreći teško su povrijeđeni D. P. (16), D. P. (14), G. P. (15), R. P. (14). Do nesreće je došlo kada je V. C. izgubio kontrolu i "renoom" sletio s kolovoza u jarak pored puta.

Izvor blizak istrazi je rekao da maloljetni V. C. nije imao položen vozački ispit, a još nije utvrđeno ko je vlasnik "renoa" koji je vozio. Ovaj izvor je kazao da se sumnja da je uzrok nesreće neprilagođena brzina uslovima i stanju puta.

- Maloljetni vozač V. C. preminuo je odmah na mjestu nesreće, dok su njegovi saputnici zadobili teške povrede. Oni su odmah prevezeni u bolnicu u Modriči, a nakon zbrinjavanja prevezeni su u Dom zdravlja u Doboju, gdje su zadržani - rekli su u policiji.

Traktorista Redžić nastradao je kada se prevrnuo sa traktorom "zetor" u Blatni kod Novog Grada. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 18.20 časova kada je Redžić, upravljajući traktorom, iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu, usljed čega je sletio i prevrnuo se u šumi pored puta. Tada je zadobio teške povrede od kojih je ubrzo preminuo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana