Нови Град, Модрича: Двије особе погинуле, четири повријеђене

Небојша Томашевић
Нови Град, Модрича: Двије особе погинуле, четири повријеђене

Модрича, Нови Град - Малољетни В. Ц. (16) из села Копривна код Модриче и тракториста Мирсад Реџић (21) из Босанске Крупе су погинули, а четворица малољетника тешко су повријеђени у двије одвојене несреће које су се догодиле у посљедња 24 часа.

Како је саопштено из полиције, В. Ц. је погинуо јуче око 11.30 часова када је возио "рено". У тој несрећи тешко су повријеђени Д. П. (16), Д. П. (14), Г. П. (15), Р. П. (14). До несреће је дошло када је В. Ц. изгубио контролу и "реноом" слетио с коловоза у јарак поред пута.

Извор близак истрази је рекао да малољетни В. Ц. није имао положен возачки испит, а још није утврђено ко је власник "реноа" који је возио. Овај извор је казао да се сумња да је узрок несреће неприлагођена брзина условима и стању пута.

- Малољетни возач В. Ц. преминуо је одмах на мјесту несреће, док су његови сапутници задобили тешке повреде. Они су одмах превезени у болницу у Модричи, а након збрињавања превезени су у Дом здравља у Добоју, гдје су задржани - рекли су у полицији.

Тракториста Реџић настрадао је када се преврнуо са трактором "зетор" у Блатни код Новог Града. Несрећа се догодила у недјељу око 18.20 часова када је Реџић, управљајући трактором, из још неутврђених разлога изгубио контролу, усљед чега је слетио и преврнуо се у шуми поред пута. Тада је задобио тешке повреде од којих је убрзо преминуо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана