Nestali Radomir Đurić pronađen mrtav

Srna
Nestali Radomir Đurić pronađen mrtav

Doboj - Radomir Đurić /54/ iz Mladikovina, opština Teslić, pronađen je mrtrav na lokaciji zvanoj "Njivica" u tom mjestu, a uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila prirodnim putem.

Iz Centra javne bezbjednosti Doboj saopšteno je da je tijelo pronađeno juče u 1.20 časova nakon organizovane potrage za nestalim licem, čiji je nestanak prijavljen dan ranije.

Uviđaj lica mjesta izvršili su službenici Policijske stanice Teslić, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Teslić koji je konstatovao da je smrt nastupila prirodnim putem.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Nestanak Đurića prijavio je njegov prijatelj u nedjelju, 4. oktobra, nakon što se on nije pojavio na dogovorenom mjestu, niti se javljao na telefonske pozive.

Đurić je oko 7.00 časova krenuo u lovište na lokalitet "Tormice" u mjestu Uzvinska, opština Teslić, nakon čega se oko 11.00 časova trebao sastati sa prijateljem.

U potrazi koju je organizovala Policijska stanica Teslić angažovana je i Jedinica za podršku CJB Doboj sa psom tragačem, a učestvovali su i mještani Mladikovina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana