Нападач на добојске полицајце биће предат припадницима МУП-а Српске

Срна
Нападач на добојске полицајце биће предат припадницима МУП-а Српске

Бањалука - Лице чији су иницијали М.Х. из Тешња, које је данас ухапшено на подручју општине Маглај због покушаја убиства полицијских службеника у добојском насељу Миљковац, биће предато на даље поступање Управи за организовани и тешки криминалитет и полицијским службеницима Полицијске управе Добој, саопштило је Министарство унутрашњих послова Републике Српске.

Из МУП-а Српске подсјећају да је ово лице, послије вишечасовне потјере, лоцирано и ухапшено око 16.15 часова у мјесту Јабланица, општина Маглај захваљујући сарадњи полицијских службеника овог и МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Ово лице било је у бјекству након јучерашњег покушаја убиства полицијских службеника у мјесту Миљковац на подручју града Добоја.

Мустафа Хасанбашић и Бењамин Ћосовић из Тешња јуче су у добојском насељу Миљковац отворили ватру на припаднике полиције, а потом је дошло и до физичког обрачуна двојице Тешањаца са добојским полицајцима.

Том приликом један полицајац тешко је повријеђен, а други лакше. Полицајци су успјели да савладају Ћосовића, који је, такође, задобио повреде, док је Хасанбашић успио да побјегне и од тада се за њим трагало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана