Након судара с возилом аутошколе инструкторки поломио нос

Агенције
Након судара с возилом аутошколе инструкторки поломио нос

Сарајево - Сарајевска полиција ухапсила је јуче 53-годишњег Сулејмана Ч. из Сарајева због физичког напада и наношења тешких повреда инструкторки вожње Лејли Д., а након што се сударио са возилом у којем се налазила са кандидаткињом за полагање возачког испита Л. Ш.

Припадницима Четврте ПУ око 15.45 сати пријављено је да се у улици Неркеза Смаилагића на Алипашином Пољу догодила саобраћајна несрећа у којој су учествовали "ренаулт сцениц", којим је управљао Сулејман Ч. и "голф" аутошколе, којим је управљала кандидаткиња вожње Л. Ш., са којом је била и њена инструкторка Лејла Д.

Након судара Сулејман Ч. је физички насрнуо на инструкторку вожње, којој је нанио повреде, потврђено је из МУП-а КС.

На мјесто догађаја изашла је екипа Завода за хитну медицинску помоћ КС и повријеђену превезла у Клинички центар Универзитета у Сарајеву, ради указивања даље љекарске помоћи.

"Повријеђеној Л. Д. су љекари констатирали тешке тјелесне повреде (фрактура носне кости са дислокацијом). Увиђај на мјесту саобраћајне несреће обавили су полицијски службеници ПС Нови Град Сарајево. Истог дана у 18.10 сати, полицијски службеници ИВ ПУ лишили су слободе лице С. Ч., рођен 1966. године, настањен у Сарајеву, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна озљеда", наведено је у саопштењу МУП-а КС.

Након хапшења, Сулејман Ч. је предат у Јединицу за осигурање објеката и задржавање ухапшених особа МУП-а Кантона Сарајево.

"Полицијски службеници ИВ ПУ раде на документовању описаног кривичног дјела", навели су из полиције.

(Фактор)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана